LEVERING 2 - 4 HVERDAGE | FRI FRAGT FRA 500 KR | ELLERS FRA 39 KR

Kontakt


Har du spørgsmål omkring din ordre, eller andre former for henvendelser, kan du altid skrive til os på: kontakt@ilures.dk

Vi bestræber os på at besvare alle emails indenfor 1-2 hverdage.

Knæk & bræk!

- Andreas og Thorbjørn.

Team

Andreas Valentin Thomsen

Co-founder og ejer
at@ilures.dk

Thorbjørn Sørensen

Co-founder og ejer
ts@ilures.dk

Vores historie

Vi har kendt hinanden lige fra folkeskolen til nu. Men begyndte først fiskeriet sammen for alvor i vores sabbatår efter gymnasiet. Her stod fisketurene på utallige timer ved diverse åer og kyster. Vi var ramt af fiskefeber, hvilket virkeligt kom til udtryk da vi gang på gang forhåbningsfulde tog afsted på trods af meget begrænsede fangster. Sabbatåret fik dog en ende og vi skulle begge i gang med universitetsuddannelse, hvilket spredte os i hver sin del af landet. Thorbjørn startede på Aarhus Universitet i Herning og Andreas på Københavns Universitet. For Andreas var det svær at finde en fast bolig og det endte med at han flyttede hjem til en god kammerat og lånte sofaen. Her blev han inspireret af kammeraterne, som begge brændte fuldt ud for deres studie og var på vej frem i livet. Det satte en masse tanker i gang hos Andreas omkring hans studie. Da det første år var omme var beslutningen taget og fiskefeberen havde taget over.

”Jeg vil leve for at arbejde, i stedet for at arbejde for at leve”
Andreas Valentin Thomsen

Thorbjørn havde i mellemtiden været betaget af sit studies iværksættermiljø med adgang til et professionelt netværk. Derfor havde han længe gået med et ønske om at starte sin egen virksomhed, men hvilken slags?

”Jeg brænder for at skabe mit eget og tage kontrol over min hverdag”
Thorbjørn Sørensen

Den 2. Maj tog Andreas tilbage til Jylland for at annoncere sit exit på KU, og om aftenen tog han hjem til Thorbjørn, for at fremlægge idéen om at gå selvstændig indenfor fiskeri. Thorbjørrn fangede hurtigt ideen og efter mange timer med brainstorm og bajere kom vi frem til at skulle udvikle vores egne gennemløbere til kystfiskeri.

”Jeg fangede omkring 300 havørreder over mindstemål i det første halvår efter skabelsen af ILURES Tobis. Hvor jeg i året før kun fangede 10 havørreder over mål. Jeg kender ILURES Tobis’en som indersiden af min egen bukselomme”
Andreas Valentin Thomsen