LEVERING 2 - 4 HVERDAGE | FRI FRAGT FRA 500 KR | ELLERS FRA 39 KR

Bliv forhandler


ILURES specialiserer sig i at udvikle gennemløberagn til havørredfiskeri. Virksomheden ejes og drives af Andreas & Thorbjørn, som begge er passionerede lystfiskere.

Vi vil være den bedste leverandør og har derfor et stort fokus på, at gøre handlen, så nem og overskuelig som mulig. Derfor har vi iværksat en række tiltag, som du kan læse på denne side. Et af de tiltag er, at digitalisere vores salg B2B. Det giver vores kunder overblik og frihed, som forhandlere af ILURES.

Tilmeld nu

Candy Kollektion

Metal Kollektion

Med denne kollektion har vi sagt farvel til traditionel airbush maling, og tilbyder derfor den stærkeste og mest holdbare overflade!

Vi gør det utrolig nemt at forhandle ILURES


Skriv dig op til at forhandle ILURES. Vi godkender din ansøgning og sender login til produktkataloget.

Skriv dig op

Bestil online fra produktkataloget, når det passer ind i din arbejdsdag. Produktkataloget giver dig det fulde overblik over varianter, priser og tilbud

ILURES er medlem af GS1 Danmark og kan derfor garantere unikke stregkoder, som gør at din næste ordre er klar til at blive registreret i varelageret ved modtagelse. Desuden leveres alle produkter komplet emballeret med prisskilte, så du er klar til at sælge med det samme!

Produktbilleder, tekster og videoer er let tilgængelige for hver variant og nemt at implementere på din online salgskanal.

Vil du vide mere?

Indtast dine informationer, så ringer vi dig up og fortæller nærmere.

Udvikling


Vores mærkesag er endegrej til kystfiskeriet. Vores ressourcer går til udviklingen af gennemløbere og vi har haft et fokus på specielle varianter, hvilket også er derfor i ser varianterne med de slidstærke metaloverflader og de frække candyfarver.

Vi designer og udvikler alle ILURES produkter. Det er en lang process med mange tests, så vi med sikkerhed leverer endegrej med en unik gang i vandet og det helt rigtige udkast.

ILURES er et fællesskab, derfor har vi en bred vifte af testfiskere tilknyttet. Dette er endnu et vigtigt led, som er med til at teste nye produkter.