Bliv forhandler

ILURES specialiserer sig i at udvikle gennemløberagn til havørredfiskeri. Virksomheden ejes og drives af Andreas & Thorbjørn, som begge er passionerede lystfiskere.

Vi vil være den bedste leverandør og har derfor et stort fokus på, at gøre handlen, så nem og overskuelig som mulig. Derfor har vi iværksat en række tiltag, som du kan læse på denne side. Et af de tiltag er, at digitalisere vores salg B2B. Det giver vores kunder overblik og frihed, som forhandlere af ILURES.

Er du vores næste forhandler?

Tilmeld dig og få adgang til produktkataloget

Tilmeld nu

Vi gør det utrolig nemt at forhandle ILURES

Skriv dig op til at forhandle ILURES. Vi godkender din ansøgning og sender login til produktkataloget.

Skriv dig op

Bestil online fra produktkataloget, når det passer ind i din arbejdsdag. Produktkataloget giver dig det fulde overblik over varianter, priser og tilbud

ILURES er medlem af GS1 Danmark og kan derfor garantere unikke stregkoder, som gør at din næste ordre er klar til at blive registreret i varelageret ved modtagelse. Desuden leveres alle produkter komplet emballeret med prisskilte, så du er klar til at sælge med det samme!

Produktbilleder, tekster og videoer er let tilgængelige for hver variant og nemt at implementere på din online salgskanal.

Vil du vide mere?

Indtast dine informationer, så ringer vi dig up og fortæller nærmere.