LEVERING 2 - 4 HVERDAGE | FRI FRAGT FRA 500 KR | ELLERS FRA 39 KR

ILURES CHALLENGER - Tomas Mackonis


Tomas har fisket med ILURES siden foråret 2019 og er blevet en stor tilhænger af ”Kamelonen”, som han selv kalder den, hvilket er ILURES Tobis RL Chrome. Tomas er tilflyttet Danmark fra Litauen og har nydt stor glæde af havørredfiskeriet det sidste årti, eftersom det ikke findes i hans hjemland. Han har deltaget meget aktivt i ILURES CHALLENGE og vundet en masse lækre præmier.

Her får i historien om Tomas’s fantasitske havørredfiskeri, de bedste fangster og de flotte præmier, som han har vundet.

 

April

Jeg fisker en hel del på Vestsjælland og i dag gik turen til nogle af mine favoritspots. Jeg har rigget stangen til – altid med enkelt krog og 3 perler. På linen sidder ILURES Tobis RL Chrome. Jeg sender Tobis’en afsted henover den spejlblanke overflade. Allerede i andet kast er der flex på linen. Fisken er ufatteligt tung og jeg ved, at dette er en god fisk. Adrenalinen begynder at pumpe, som fisken tager udløb og kæmper for sit liv. Efter 10 minutters strabadser får jeg landet fisken og til min store glæde er det et pragteksemplar af en havørred på 64 cm. Jeg var rigtig glad for skiftet til ”kameleonen”

 

Maj

Maj måned har helt klart været en af de bedste måneder for mit havørredfiskeri nogensinde. Denne måned havde jeg fundet et nyt fiskespot, som jeg vidste holdte havørreder ret konsistent. Derfor har mange af mine fisketure foregået her. Jeg fangede utroligt mange havørreder på ILURES denne måned og var lidt overrasket, men også yderst tilfreds med at vinde hele top 3 og de mange lækre præmier, som fulgte med. Derfor er jeg rigtig glad for ILURES CHALLENGE, fordi jeg elsker konkurrencer, og så længe vinden holder sig under de 6 m/s, så bevæger jeg mig afsted i jagten på havørreder.

Tilmeld dig ilures challenge nu